Aardmansberg 8
3825 RJ Amersfoort

Info@elektroplan.nl
033 455 30 87

Deel ons via

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail

© 2104. Alle rechten voorbehouden. Elektroplan. Login | VDwebdesign

Home Bedrijfsprofiel Onze diensten Afgeleverd werk Werken en leren Contact

Algemene voorwaarden: Bedrijven | Consumenten

Beveiligingssystemen

Het aantal inbraken bij bedrijven en woningen neemt jaarlijks nog steeds toe. De gelegenheid maakt de dief. Inbraak of insluiping komt vaak voort uit het niet of onvoldoende beveiligen van de woning of bedrijfspand. De kans dat inbrekers het op uw bezittingen gemunt hebben, wordt helaas met de dag groter. Het gevoel van onveiligheid en de grote inbreuk op de privacy doet bedrijven, openbare instellingen en particulieren besluiten om, naast bouwkundige maatregelen, te kiezen voor elektronische beveiliging. . De activering van het alarm zal u en uw medewerkers of gezinsleden in staat stellen een brandend gebouw tijdig te verlaten of het verlies aan waardevolle spullen tot een minimum beperken.

Elektroplan biedt beveiligingssystemen aan bedraad of draadloos  of een combinatie daarvan, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor het ontwerpen van een beveiligingssysteem maken wij gebruik van de VRKI, de Verbeterde Risico Klasse Indeling. Dit is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen. Aan de hand daarvan stellen wij vast welke preventieve maatregelen u moet treffen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Elektroplan is een VEB Erkende Beveiligingsinstallateur.

Doormelding
In Nederland onstaat steeds meer de behoeft om analoge en ISDN telefoonlijnen op te zeggen. Bellen via IP is goedkoper en de kwaliteit is tegenwoordig goed. Maar hoe moet het dan met het alarmsysteem? Een goede oplossing hiervoor is over te stappen naar doormelding via IP.  Omdat deze communicatie naar de meldkamer via de modem/router gaat is hiervoor is een backup verbinding via GPRS een uitstekende keuze. Een bijkomend voordeel is dat er geen gesprekskosten meer worden berekend bij elke melding. Mocht u willen overstappen naar IP, neem dan contact met ons op zodat wij uw alarmering conform de geldende normen kunnen aanpassen.

Bediening
Vanaf elke locatie op afstand het alarmsysteem kunnen in- en uitschakelen? Desgewenst passen wij uw systeem aan zodat u met bijv. een smartphone of iPad op afstand wereldwijd uw systeem kunt bedienen en uitlezen.De bediening van de app op de smartphone is overeenkomstig het bedieningspaneel thuis of op kantoor. Het biedt veilig toegang dmv. een code tot alle bedieningsfuncties. Ervaar nu zelf het bedieningsgemak!

Onze diensten

Camerabewaking Datanetwerken Neem contact op Elektrotechniek Verlichtingstechniek Beveiligingssystemen