Aardmansberg 8
3825 RJ Amersfoort

Info@elektroplan.nl
033 455 30 87

Deel ons via

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail

© 2104. Alle rechten voorbehouden. Elektroplan. Login | VDwebdesign

Home Bedrijfsprofiel Onze diensten Afgeleverd werk Werken en leren Contact

Algemene voorwaarden: Bedrijven | Consumenten

Certificeringen van Elektroplan

Erkend installateur

Met een erkenning van de SEI kan het installatiebedrijf laten zien dat de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleid is en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd. Uitgebreide informatie over SEI vindt u als u op het logo klikt.

Erkend installatiebedrijf

Uneto-VNI is de brancheorganisatie van installateurs. Om het vakmanschap hoog te houden maakt Elektroplan gebruik van de door Uneto-VNI uitgebrachte vakbladen en neemt deel aan de themabijeenkomsten. Uneto-VNI sluit met de werknemersorganisaties de CAO af en voorziet in consumenten-voorwaarden en een geschillencommissie. Uitgebreide informatie over Uneto-Vni vindt u als u op het logo klikt.

Erkend beveiligingsbedrijf

Uw garantie op uitstekende beveiliging VEB staat voor Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven. Deze brancheorganisatie draagt er toe bij dat haar leden op het hoogste niveau prestaties leveren op het gebied van beveiliging. De VEB behartigt inmiddels de belangen van bijna 600 leden. En dat is ook in uw belang. Uitgebreide informatie over VEB vindt u als u op het logo klikt.

Erkend leerbedrijf

Met een erkenning van Kenteq kan het installatiebedrijf laten zien dat de juiste kennis aanwezig is om de beroepspraktijkvorming te verzorgen van elektrotechnische opleidingen. Uitgebreide informatie over Kenteq vindt u als u het logo klikt.

Even voorstellen

Ele